sl-SIen-USde-DE

KissSoft - program za preračunavanje in optimizacijo strojnih elementov


Podjetje Tehnični biro Jesenice in KissSoft


Zastopstvo za vrhunski programski paket
Kisssoft je rezultat našega večletnega sodelovanja z švicarskim podjetjem KissSoft AG. Kot uporabniki smo s tem orodjem velikokrat uspešno dopolnili dokumentacijo, kjer so bili zahtevani dokumentirani izračuni po evropskih standardih.

Programski paket KissSoft

Paleta orodij programskega paketa KissSoft pokriva celotno osnovno strojništvo na področju strojnih elementov. Posebej specializirani so na področju zobnikov in reduktorjev. Program sicer omogoča tudi preračunavanje in optimizacijo ostalih elementov, od gredi, ležajev, vzmeti, vijakov, veznih elementov...  Zato programski paket KissSoft posebej priporočamo vsem, ki se ukvarjajajo s proizvodnjo reduktorjev in zobnikov. Program KissSoft vam omogoča delo na visokem nivoju ter tako ohranjanje stika s konkurenco. V našem podjetju vam bomo program z veseljem predstavili in vam omogočili tudi preizkus posameznih modulov.

Za vse tiste, ki morate biti  stalno na tekočem z najnovejšimi evropskimi standardi, priporočamo da si ob nakupu zagotovite tudi  vzdrževanje. Ekipa pri Kisssoftu ves čas skrbi zato, da so popolnoma usklajeni z vsemi zahtevami, ki jih postavljajo novi standardi. Z nadgradnjami programa se v njihova orodja vključujejo 
vse spremembe standardov ter najnovejša spoznanja tehnologije in materialov.

Na spletni strani proizvajalca si lahko preberete še več informacij o programskem paketu
KissSoft >.

Prospekt o programskem paketu KissSoft v angleškem jeziku si lahko prenesete tudi kot
pdf datoteko >.

Copyright © 2023 TBJ / Matičk webdesigning
Greytness by Adammer™